Kontakt

Doyle & Doyle

Advokater

Om oss

På Doyle & Doyle är vi fast beslutna att tillhandahålla den högsta möjliga servicenivån och de bästa möjliga resultaten för våra klienter. Vi tar oss tid att utveckla en nära relation och få grepp om varje kunds unika juridiska behov. Vi är stolta över vår snabba, tydliga och effektiva kommunikation. Vi strävar alltid efter att leverera kreativa, praktiska lösningar på våra kunders juridiska problem.

Vi har över 20 års erfarenhet av att tillhandahålla exceptionella juridiska tjänster till privatpersoner och småföretag och erbjuder en rad tjänster inom områdena personskadelagstiftning, internationell affärsrätt, äktenskapsskillnad, straffrättsligt försvar och immigration.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Tjänster

Personskador

På Doyle & Doyle har vi ett vänligt och tillgängligt team av skadeadvokater, som kommer att vägleda dig genom processen att göra ett skadeståndsanspråk till följd av alla möjliga omständigheter.

Immigrationsrätt

Vi representerar individer, familjer och företag som behöver vägledning genom immigrationsrättens komplexitet. Vi hjälper till med alla typer av visumansökningar.

Straffrättsligt försvar

Vi har expertis inom alla områden av straffrätten. Vi förser våra kunder med jurister och kvalitetsrepresentation i alla situationer.

Omdömen

Jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet till er för det fantastiska resultat som ni uppnådde i mitt fall. Jag kände mig säker och förstådd. Professionalism, omsorg och hänsyn till mina behov, allt har varit utmärkt. Jag kommer att rekommendera er till alla jag känner som behöver juridisk hjälp i framtiden!

— Kristin Smith

Jag var oerhört nöjd med hur mitt ärende hanterades och resultatet som uppnåddes. Under hela processen var alla på Doyle & Doyle professionella, artiga och vänliga. Jag kunde inte ha bett om någon bättre att representera och stödja mig.

— Sean Murphy

Kontakt

mail@example.com
+1 123 456 789

99 Wythe Avenue
Brooklyn, NY 11249