TORREVIEJA

Torrevieja är en mindre stad i provinsen Alicante i sydöstra Spanien och under de senaste åren har Torrevieja utvecklats till staden med bäst ekonomi i Vega Bajaområdet. I staden bor det 102 000 permanenta invånare samt många utländska besökare. Här samlas människor från över 180 länder och kulturer och under högsäsong kan det totala invånarantalet besökare uppgå till en halvmiljon. Året om samsas pensionärer med turister och halvårs-boende skandinaver som väljer att byta de kyliga vintrarna mot sol och värme.

Staden har blivit en av de första och mest populära städerna för ett andra hem. För varje år har det blivit allt vanligare att skandinaver investerar i lägenheter eller hus, i just Torrevieja, och staden växer successivt med ytterligare några tusen invånare varje år.

Att vistas i Spanien och på den spanska solkusten är en mycket härlig upplevelse och något som passar turister och besökare i alla åldrar. Oavsett om du reser som familj, par eller på egen hand kommer du hitta något som passar just dig.

Stadens geografiska läge gör Torrevieja till ett varmt och behagligt resmål även under vintermånaderna med en medeltemperatur på 15-20 grader. Så ett besök under vintern kan vara minst lika härligt som att besöka Torrevieja under sommarmånadernas högsäsong

PLAYA LA MATA

PLAYA LOS LOCOS

PLAYA DEL CURA

Följ oss på Instagram för att ta del av Costa Blanca – Vita Kusten

KONTAKT

Tveka inte att använda kontaktinformationen nedan eller skicka ett meddelande med hjälp av formuläret.

× Säg hej!
%d bloggare gillar detta: